KLIK HIER   om naar de website van Elise Mannah te gaan >  
Bestel de
CD ‘Nu’ voor
€ 10,- inclusief verzendkosten
en geniet van maar liefst 18 'Smileydjes'!
Bestel de CD ‘Nu’ voor
en geniet van maar liefst 18 'Smileydjes'!
De nieuwe CD 'Smileydjes' van Elise Mannah ligt nú in de winkels en is hier verkrijgbaar voor € 10,- inclusief verzending.

JE KRIJGT DE CD MET EEN HANDTEKENING VAN ELISE THUISBEZORGD!
'Wanneer maak je nou eens een kinder-cd?' Die vraag is de al heel vaak gesteld aan Elise. En nu is het dan zover! Nadat veel van haar kinderliedjes de afgelopen jaren verschenen zijn op cd's van Oke4kids, Opwekking en de Kidscrew is het nu eindelijk tijd voor een eigen album voor kinderen: Smileydjes!

Op de cd staan maar liefst 18 frisse liedjes. Vooral nieuwe liedjes, maar ook een aantal bekende liedjes van Elise in een nieuw jasje. Bijvoorbeeld het lied 'Compliment', dat op veel scholen regelmatig door de lokalen schalt. Maar ook het lied 'Hatsjie', over pesten, dat Elise in haar tijd als juf vaak zong met de kinderen. Bij het ene liedje past een blije smiley, bij het andere een verdrietige. Zo gaat het lied 'Dictee' over het gemis van iemand die overleden is. Het liedje 'Gefeliciteerd' viert juist het leven.

Diverse thema's komen voorbij. Van onzekerheid en lelijke woorden die pijn doen tot een mooie tekening maken en lekker buiten spelen. Van elkaar helpen tot verliefd zijn. Door alles heen klinkt Gods liefde en de verwondering over hoe mooi Hij alles gemaakt heeft: 'God is een kunstenaar'!
JA - ik bestel de nieuwe CD ‘Smileydjes’ van Elise Mannah  
Aantal
Totaalbedrag
Voorletters
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mail
Bevestiging e-mail